alu stolarija

Alu prozori

Čisti oblici i reduciran dizaj prozora studio odlično se podudaraju s arhitekturom vaše zgrade. Vaš minimalistički stil boravljenja naglašavaju pretežno površinosko izravnani sustavi koji se mogu kompletno ugraditi u zid – tako da je vidljivo samo prozorsko staklo.

Profili s prekinutim termičkim mostom
imaju svojstva visoke kvalitete. Čvrstoće i nosivosti, estetskog oblikovanja, a ono što ih razlikuje od ostalih profila je svojstvo toplinske izolacije. Profili se sastoje iz dva dijela, koja se međusobno spajaju izolacijskim materijalom– poliamidnim štapićem širine 14mm, 22 mm, 34mm. Ovako spojeni profili u kombinaciji s odgovarajućom ispunom koriste se u slučajevima kad se moraju zadovoljiti visoki zahtjevi toplinske izolacije. Poliamid sprječava prolaz topline s unutarnjeg dijela al-profila na vanjski dio i obrnuto.

Zajedničke karakteristike:

  • mogućnost različitih vrsta otvaranja
  • komore za okove s «euro žlijebom»
  • brtve EPDM kvalitete peroksidne vulkanizacije
  • primarni aluminij, legure AlMgSi 0,5
  • površinska zaštita je eloksiranje ili plastificiranje
  • mogućnost spajanja dvobojnih profila.

Alu ulazna vrata

Oblikujte vrata prema vašim individualnim željama uz pomoć kreativnih modela vrata, boja i stakala!
Naša aluminijska ulazna vrata jednostavno su neodoljiva. Više od 300 modela zadovoljiti će i najizbirljivije kupce. Bridovit i pravocrtni dizajn okvira i ravnog dizajna krila – bez profiliranja je odličje aluminijskih vrata. Posebna višeslojna kompaktna konstrukcija vrata kao i vanjski i unutarnji aluminijski ulošci jamče najveću stabilnost i vrhunsku toplinsku izolaciju.